Vacature plaatsen

Wilt u een vacature plaatsen op één van de grootste vacaturebanken van Nederland met een groot bereik. Solliciteren.nl staat in de top 10 van grootste vacaturebanken van Nederland dus dan bent u hier op het juiste adres. Voor slechts € 25 per maand (of € 225 per jaar) plaatst u Onbeperkt al uw vacatures. Maandelijks opzegbaar. Vacatures voor de branches zorg en techniek zetten wij direct gratis door naar www.solliciterenindezorg.nl en www.solliciterenindetechniek.nl.

Eenvoudig en snel vacatures plaatsen!

Het plaatsen van vacatures op Solliciteren.nl is heel eenvoudig en snel gedaan. Met enkele klikken staat uw vacature op solliciteren.nl en krijgt het de aandacht van duizenden potentiële kandidaten.

TopVacature

Wilt u uw vacature nog meer onder de aandacht brengen? Met een TopVacature krijgt uw vacature nog meer exposure. De vacature staat namelijk met uw logo altijd bovenaan de zoekresultaten.
Voor slechts € 99 per vacature bent u zeker van nog meer respons.

Inloggen
Bent u al geregistreerd en wilt u direct een vacature plaatsen? Log dan in!

 

Hoe kan ik een vacature plaatsen bij Solliciteren.nl?

Direct plaatsen

U kunt vacatures plaatsen op solliciteren.nl via ons eigen systeem: Yoomy | Solliciteren.nl.
Registreer nu en uw vacature is binnen 10 minuten zichtbaar op onze vacaturebank.
Vacature plaatsen
Via een multiposter

Via de systemen van Knollenstein, Mimir en InGoedeBanen kunt u ook uw vacature plaatsen. Solliciteren.nl werkt met een SOAP Interface en de mogelijkheid bestaat om zelf een koppeling met ons systeem te (laten) bouwen. Werkt u dus met een HR of Recruitmentsysteem neem dan contact met ons op.Contact opnemen