Wat is de sollicitatiemanager

De sollicitatiemanager is een zeer gebruiksvriendelijk en gratis programma die hulp biedt bij alle sollicitatiezaken. De sollicitatiemanager zorgt er voor dat je alles vanaf één plek kunt regelen. Zo houd je alles overzichtelijk en raak je niks kwijt. Een handig hulpmiddel als men op zoek is naar een nieuwe baan.

De mogelijkheden van de sollicitatiemanager

De sollicitatiemanager helpt je vanaf het punt dat je op zoek bent naar een nieuwe baan tot het punt dat je daadwerkelijk hebt gesolliciteerd. De sollicitatiemanager biedt de volgende mogelijkheden:

Vacatures zoeken

Binnen de sollicitatiemanager kun je zoeken naar vacatures die zowel op onze vacaturebanken zoals solliciteren.nl worden geplaatst, maar ook op vacaturebanken van derden. Dit geeft je de mogelijkheid om in een breed aanbod van vacatures te zoeken en vergroot de kans op een vacature die aansluit bij jouw wens.

Vacatures opslaan

Naast de zoekfunctie biedt de sollicitatiemanager ook de mogelijkheid om vacatures op te slaan. Heel handig, want zo heb je altijd de voor jou interessante vacatures op één plek en kun je deze op een later tijdstip nog eens bekijken. De vraag: waar had ik die vacature nog eens gevonden zal hierdoor niet meer bestaan.

Tip: sla verschillende vacatures op en maak achteraf een selectie op welke vacatures je daadwerkelijk wilt reageren.

Alert instellen op relevante vacatures

De sollicitatiemanager biedt de mogelijkheid om een alert in te stellen op vacatures die voor jou interessant zijn. Geen probleem meer met het missen van een vacature. Je wordt namelijk op de hoogte gehouden wanneer er een nieuwe vacature is geplaatst die voor jou interessant is.

CV aanmaken

Mocht je nog geen CV hebben, dan biedt de sollicitatiemanager ook de mogelijkheid om een CV aan te maken. Aan de hand van verschillende invulvelden wordt er een CV voor je aangemaakt. CV plaatsen

Ook is het mogelijk om een CV te plaatsen. Door een CV te plaatsen is het voor werkgevers mogelijk om jou te vinden. Zo hoef je niet alleen te zoeken, maar kun je ook gevonden worden door potentiële werkgevers.

Sollicitaties volgen

Tot slot biedt de sollicitatiemanager ook de mogelijkheid om sollicitaties te volgen. Heb je gesolliciteerd op een bepaalde vacature dan kun je het proces volgen in de sollicitatiemanager.

Nog geen account? Maak gratis een account aan bij de sollicitatiemanager

BAAN VINDEN?
plaats je bestaande of nieuwe cv en word gevonden door nieuwe werkgevers